Wij kunnen u een onvergetelijke dag in de Hoeksche Waard bezorgen door een gedeelte van het eiland te verkennen met de Boerenwagen, Mechelse Groentenwagen of de Huifkar al naar gelang het weer. Onderweg kunt u even uw benen strekken door een wandeling te maken, wat te drinken of te picknicken. Wij kunnen ook voor competitie zorgen met boerenspelen zoals: touwtrekken, hoefijzer gooien, zaklopen of met het "vliegend tapijt" een wedstrijd houden. Dit vermaak kunnen wij u ook op Tiengemeten aanbieden, in combinatie met bijvoorbeeld een wandeling door de natuur.

 

Ook vertrek vanuit uw eigen huis is mogelijk, wij berekenen een prijs op maat. Zo kunt u uw eigen omgeving op een geheel nieuwe manier verkennen waarbij wij u langs al uw favoriete stekjes brengen. Leuk in combinatie met koffie en gebak bij een gezellig restaurant op de route. Vraag naar de mogelijkheden en wij maken een programma samen met u.

 

De rondritten doen wij met de Boerenwagen, de Mechelse Groentenwagen of de Huifkar.

 

De huifkar

 

De huifkar is een omgebouwde boerenwagen alleen met een huif erop zodat je geen last hebt van allerlei weersinvloeden. Hier zit je met je gezicht naar elkaar toe. In de huifkar kunnen ongeveer 18 volwassenen.

De tram

 

Bij een rondrit met deze tram heb je geen last van slecht weer. Wind en regen blijven buiten en als de temperatuur erg laag is kunnen we ook hem ook verwarmen.

Er kunnen ongeveer 20 volwassenen meerijden. De tram is ook geschikt voor rolstoel vervoer.

De huifkar met trekker

 

Deze huifkar is uitermate geschikt voor grote groepen. Er kunnen ongeveer 32 volwassenen meerijden. De tram is ook geschikt voor rolstoel vervoer.