De Hoeksche Vaart.

Veerdienst tussen de Hoeksche waard en Tiengemeten en rondvaarten.

www.dehoekschevaart.nl

Herberg Tiengemeten.

De herberg van het kleinste bewoonde eiland van Nederland.

www.herbergtiengemeten.nl

Landbouwmuseum Tiengemeten.

Wie Tiengemeten bezoekt moet ook een bezoek brengen aan het Landbouwmuseum Tiengemeten. Het museum herbergt een keur aan landbouwwerktuigen en gereedschappen uit de periode van 1920 tot ca 1955. Hier kunt u een in Nederland unieke collectie landbouwwerktuigen vinden.

www.landbouwmuseumtiengemeten.nl

Natuurmonumenten.
Het ideale startpunt voor uw dagje buiten.

www.natuurmonumenten.nl

Pannenkoeken bij Helene.

De lekkerste pannenkoeken van Tiengemeten.

Restaurant 'Pannenkoeken bij Helènè' op Tiengemeten is gevestigd in het stijlvol gerestaureerde boerenwoonhuis van de Hélènehoeve (1840). De pannenkoeken worden traditioneel gebakken met meel van de molen uit Zuid-Beijerland. En voor wie niet van pannenkoeken houdt, zijn er smaakvolle andere gerechten.

www.heleneoptiengemeten.nl

Rien Poortvliet museum.

www.rienpoortvlietmuseum.nl

Veerdienst Anna.

De veerdienst tussen Numansdorp en Willemstad

www.veerdienstanna.nl

Deltapondjes.

Voor het zesde achtereenvolgende jaar kiezen de Deltapontjes weer het ruime sop. Vanaf 2 mei zijn de schippers van de Nieuwe Vaart en De Anna actief op de verbindingen Strijensas-Moerdijk en Numansdorp-Willemstad. In totaal varen er dit jaar negen veerpontjes in het gebied. Ieder met een eigen karakter dus een unieke beleving. Op alle pontjes kan de fiets mee aan boord.

www.eropuitindehoekschewaard.nl

De Ritselaer.

Dé pensionstal die staat voorsportiviteit en gezelligheid in de paardensport.

www.deritselaer.nl

Het wapen van Nieuw-Beijerland.

Iedereen wil af en toe wel eens verrast worden. Dit kan van alles zijn, een tientje in de loterij of een compliment van je werkgever. Ook in de horeca draait alles om “verrassen” . Of je nu gaat dineren, feesten of slapen, alles is erop gericht te verrassen. Het zogenaamde “WOW”effect. In het Wapen van Nieuw Beijerland doen we er alles aan u dit “wow” gevoel te geven. Nieuw Beijerland, een klein dorp in de Hoekse Waard. Klein en ook landelijk, dat zeker, gelegen aan de noordrand van de polder met uitzicht op een van de mooiste stukjes natuurschoon in de regio en toch op maar 20 autominuten van Rotterdam. De Hoekse Waard heeft veel te bieden en het Wapen ook. Kijk gerust eens door onze website, er zit vast iets bij dat u bevalt. 

www.wapennieuwbeijerland.nl

Restaurant 't schippershuis.

Authentiek en sfeervol, heerlijk lunchen of dineren. Genieten van de vele, gevarieerde gerechten met altijd verse producten.

www.restaurantschippershuis.nl

Hoefsmederij Gregor Melsen.

Voor het professioneel laten bekappen en beslaan van uw paarden.
www.gregormelsen.nl